Om Circle Jeans:

Circle Jeans är inspirerat av modellen för cirkulär ekonomi ♻️ som siktar på att motverka "slit & släng" av kläder, förlänga livstiden på plagg och på så sätt återvinna befintliga material och resurser. 

Under mottot "Lagningar som håller" ska man känna sig trygg att ens nylagade jeans får leva ett bra tag till.


Genom att även erbjuda upphämtning ska Circle Jeans vara det enklaste, bekvämaste och mest prisvärda sättet att få sina jeans lagade.

Repaired-until-April-2023-progress-bar-onlygif
Så mycket byxor (och vatten) har våra kunder sparat hittills genom att låta oss laga dem i stället för att köpa nytt. Läs mer om vad som händer vid 1000 st: "Varför Circle Jeans?" ❤️

>> 
Laga dina jeans!

Nedan kort om människorna bakom "Team Circle Jeans":

mariana-profile-minipng
Mariana:
Initiativtagare bakom Cirle Jeans. Utbildad modist. Med en sambo som slitit ut 4/5 av sina byxor i grenen och med flera vänner beskrivandes liknande problem bestämde hon sig för att testa om hon kunde bidra till en mer cirkulär ekonomi genom att laga folks utnötta favoritjeans som alternativ till att köpa nytt. Ansvarig för reparationer/lagningar. 

daniel-profile-minipng
Daniel:
Hemsideansvarig. Agerar även bud (och i rollen som sambo även generell springpojke). 

gasper-profile2-minipng
Gasper:
Göteborgs främsta danslärare inom Balboa samt erkänd som DJ (med en förkärlek till Benny Goodman). Bud med ansvarsområde Majorna & Kungsladugård.

my-profilepng

My Barklind:
My driver företaget Av Bark som jobbar med textila produkter & tjänster med hantverket, hållbarhet och cirkularitet i fokus.

Utöver att jobba med lagningar och reparationer för Circle Jeans, handfärgar My även garn med naturliga pigment och väver nya material av spillmaterial från produktion - allt i nära samarbete med olika företag och butiker. Kolla in hennes instagramprofil!